- Összes cikk
- Alapanyagok
- Egészséges táplálkozás
- egyéb
- Főzési útmutató
- Különleges alkalmak
- Termelők
- újdonságok
Valetin napi ötlettárunk a Fazékba!

Nemsokára itt a Valentin nap! Ha még nem találtál megfelelő ajándékot nekünk van egy szuper ötletünk! ...
“Érezd a kenyér ízét!” Négy generáció tudása Szigetszentmiklóson

Budapestről Szigetszentmiklós ma már nem távolság, a Szabó malomban tett látogatás mégis kész időutazás. Öt múzeumba illő hengerszék, 1919 óta...
A szári Csoroszlya Farm -“farm to table”

“Nem az a gond, hogy itthon nincsenek jó termelők, hanem az, hogy nem tudják, mit és mennyit kellene termelniük. Az...
Nemcsak megfázásra jó a méz

A méz A természetes vagy mesterséges kaptárba a királynő vezetésével beköltöző méhek azonnal megkezdik a hatszögletű sejtek kiépítését, melyne...
Tojáshéjból házi kálcium? Milyen tojást válasszunk?

A tojásról még egy érdekesség röviden: a tojáshéja igazi szerves kalcium forrás, és tulajdonképpen majdnem ingyen van. Mit csinálj vele,...
A tojásról
A mai nappal megkezdjük étkezi tanácsadás sorozatunkat! Érdemes nyomon követni. Első cikk a tojásról: Prof Pap László szív sebész előadásán...
Rohamosan csökken a zsírszázalékom
Rohamosan csökken a zsírszázalékom! A hormonális különbözőséghez alkalmazkodó táplálkozás hatása az én életemre. Nálam már nagyon nem működ...
Bivalygulyás
Képes főzési útmutató: https://fazekba.hu/FU_14 Elkészítési idő: 120 perc Nehézségi fok: Közepes Allergének: – ; glutén, … Kalória...