Facebook Twitter Pinterest linkedin Viber
Fazékba Fazékba
  • Főoldal
  • Menüajánlat
  • Szolgáltatásaink
    • Szeptemberi HR piknik
    • Outdoor gasztro csapatépítés
    • Online főzőshow
    • Céges Catering
    • Ajándékcsomagok
  • Rólunk
  • Blog
  • Partnereink
  • Kapcsolat
Belépés / Regisztráció
0 items / 0 Ft
Menü
Fazékba Fazékba
0 items / 0 Ft

Blog

09 febr
Különleges alkalmak

Valetin napi ötlettárunk a Fazékba!

  • 2022.április 03.
  • Megosztotta author-avatar Gyulay Levente
  • 0 comments
Facebook Twitter Pinterest linkedin Viber
Nemsokára itt a Valentin nap! Ha még nem találtál megfelelő ajándékot nekünk van egy szuper ötletünk!  

Tovább olvasom →

13 jan
Alapanyagok

„Érezd a kenyér ízét!” Négy generáció tudása Szigetszentmiklóson

  • 2022.április 03.
  • Megosztotta author-avatar Gyulay Levente
  • 0 comments
Facebook Twitter Pinterest linkedin Viber
Budapestről Szigetszentmiklós ma már nem távolság, a Szabó malomban tett látogatás mégis kész időutazás. Öt múzeumba illő hengerszék, 1...

Tovább olvasom →

05 dec
Alapanyagok, egyéb

A szári Csoroszlya Farm -„farm to table”

  • 2022.április 03.
  • Megosztotta author-avatar Gyulay Levente
  • 0 comments
Facebook Twitter Pinterest linkedin Viber
“Nem az a gond, hogy itthon nincsenek jó termelők, hanem az, hogy nem tudják, mit és mennyit kellene termelniük. Az egyik legfontosabb ...

Tovább olvasom →

02 nov
egyéb

Nemcsak megfázásra jó a méz

  • 2020.november 09.
  • Megosztotta author-avatar Gyulay Levente
  • 0 comments
Facebook Twitter Pinterest linkedin Viber
A méz A természetes vagy mesterséges kaptárba a királynő vezetésével beköltöző méhek azonnal megkezdik a hatszögletű sejtek kiépítés...

Tovább olvasom →

02 nov
Alapanyagok, Egészséges táplálkozás, egyéb

Tojáshéjból házi kálcium? Milyen tojást válasszunk?

  • 2021.január 13.
  • Megosztotta author-avatar Gyulay Levente
  • 0 comments
Facebook Twitter Pinterest linkedin Viber
A tojásról még egy érdekesség röviden: a tojáshéja igazi szerves kalcium forrás, és tulajdonképpen majdnem ingyen van. Mit csinálj vele...

Tovább olvasom →

02 nov
Alapanyagok, Egészséges táplálkozás, egyéb

A tojásról

  • 2020.november 09.
  • Megosztotta author-avatar Gyulay Levente
  • 0 comments
Facebook Twitter Pinterest linkedin Viber
A mai nappal megkezdjük étkezi tanácsadás sorozatunkat! Érdemes nyomon követni.  Első cikk a tojásról: Prof Pap László szív sebész elő...

Tovább olvasom →

02 nov
Egészséges táplálkozás, egyéb

Rohamosan csökken a zsírszázalékom

  • 2020.december 04.
  • Megosztotta author-avatar Gyulay Levente
  • 0 comments
Facebook Twitter Pinterest linkedin Viber
Rohamosan csökken a zsírszázalékom! A hormonális különbözőséghez alkalmazkodó táplálkozás hatása az én életemre. Nálam már nagyon nem...

Tovább olvasom →

11 szept
Főzési útmutató

Bivalygulyás

  • 2021.március 09.
  • Megosztotta author-avatar Webromedia
  • 0 comments
Facebook Twitter Pinterest linkedin Viber
Képes főzési útmutató: https://fazekba.hu/FU_14 Elkészítési idő: 120 perc Nehézségi fok: Közepes Allergének: - ; glutén, ... Ka...

Tovább olvasom →

123
bezárás
Menü értesítés feliartkozás
Iratkozz fel a heti menü értesítőnkre
Archívum
  • 2021. november
  • 2021. szeptember
  • 2021. április
  • 2021. március
  • 2021. február
  • 2021. január
  • 2020. december
  • 2020. november
  • 2020. szeptember
Fazekba.hu 2020

Kosárban lévő termékek

bezárás
  • Főoldal
  • Menüajánlat
  • Szolgáltatásaink
    • Szeptemberi HR piknik
    • Outdoor gasztro csapatépítés
    • Online főzőshow
    • Céges Catering
    • Ajándékcsomagok
  • Rólunk
  • Blog
  • Partnereink
  • Kapcsolat
  • Belépés / Regisztráció

Bejelentkezés

bezárás

Elfelejtett jelszó?
Szeretne regisztrálni? Fiók létrehozásához kattintsunk ide
oldalsáv Scroll To Top

A jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Bővebb információ a sütikről és használati módjuk a Sütik oldalon találsz

Elfogadom