Beszállítóink

Olyan beszállítókkal dolgozunk, akik azonosulnak a FAZÉKBA! program célkitűzéseivel, értékrendjével. Főleg vagy bio vagy vegyszermentes kisgazdaságokból szerezzük be az alapanyagokat, hogy a legjobb minőségű ételek kerülhessenek a vevőink asztalára.

Továbbra is folyamatosan keressük a minőségi beszállítókat, hogy egyre minőségibb legyen vásárlóink kiszolgálása.

Kajtár baromfifarm

„Saját földjeinken termeljük meg a takarmányt az állataink számára. Nem kapnak tápot és antibiotikumokat vagy gyógyszeres kezelést. Egyszerűen kapirgálnak és teszik a dolgukat. Hajnalban hangoskodnak, néha kergetik egymást, boldogan élnek. És ha eljön az idő, akkor saját baromfi vágóhidunkra kerülnek.”

Vali az Ormánságból

A családi ház kertjében nevelkednek, és majd’ egy hektáron szaladgálnak a csirkék, gyöngytyúkok és más baromfik. A természetes környezet biztosítja a kiegyensúlyozott fejlődésüket, így húsuk ízletes, fogyasztásuk egészséges. Saját vágóhídon, higiénikus környezetben történik a feldolgozás.

Lajkó László

Paradicsomlé, díjnyertes nyers darált parika és 100% kápia paprikából készült őrölt pirospaprika szerepel a kínálatukban.

Csíz Műhely

„Menedzseri munkámat feladva lettem főállásban sajtkészítő és az első pillanattól az vezérelt, hogy a legjobbat akarom csinálni, kompromisszumok nélkül… A kitartó munka meghozta a szakmai elismerést is, sok éves sajtkészítés után 2017-ben a Magyar Sajtmustra bírálata szerint a legjobb érlelt sajt a Csíz sajtműhelyben készül.”

Csoroszlya Farm Ökológiai Gazdaság

„A Csoroszlya Farm Ökogazdaságban célunk a kíváló alapanyagok termesztése, és az ökológiai gazdálkodás népszerűsítése. Elhívatott támogatói vagyunk a „Farm-to-Table” társadalmi mozgalomnak, amely elősegíti a friss és helyi alapanyagok közvetlen felhasználását.  

Elismert hazai séfekkel konzultálva, a szántóföldi ökológiai gabonatermesztés mellett 1,5 hektáron belevágtunk a prémium  burgonya termesztésébe és közösen kiválasztottuk az biogazdálkodásban is megtermelhető legízletesebb étkezési fajtákat.”

Heppenheimer tojás

A Heppenheimer család hagyományos tojótyúk tartással foglalkozik, Baranya megyében Márokon:

„A tyúkok napközben, körbekerített fás-ligetes területen tartózkodnak, szabadon kapirgálhatnak, éjszaka kényelmes istállóban pihennek. Takarmányukat a helyi gazdák által megtermelt kukoricából és búzából, napraforgóból és egyéb növényekből, az állatok évszakonként változó szükségleteit figyelembe véve, saját receptúránk alapján állítjuk össze.

Nem használunk gyógyszer kiegészítést, tojás sárgító színezéket, szóját.”

Faylen gomba

A FAYLEN Gomba Kft. egy termelői csoport, mely a minőségi gombatermelés szakmai egységesítésére, a tapasztalatok megosztására és a folyamatosan magas minőség biztosítására jött létre. Célja, hogy minél több, fejlődni képes gombatermesztőt eredményessé építsen egy korrekt, összetartó közösségben.

A csoport tagjai a nagy hagyománnyal rendelkező, főként budafoki pincés gombatermelés tradícióját őrzik. A tagok legnagyobb felelőssége arra összpontosítani, hogy a pincés gombatermelés minősége folyamatosan a legmagasabb szintű legyen.

Royal Pisztráng Kft.

A Royal Pisztráng Kft egy 2016 évben megalapított gazdasági társaság, mely teljes egészében egy magyarországon közkedvelt halfaj, a szivárványos ill. kisebb részben sebes pisztráng tenyésztésére szakosodott vállalkozás. A cég ugyan új, de telepünkön, Tahitótfaluban a termelési igazgatónk, Csörgő istván már 10 éve tenyészti ezeket a különleges, szép, minden tekintetben nemes halakat.

A telep Tahitótfaluban található, Szentendrei szigeten, a Tótfalusi részen. Ez azzal az előnnyel jár, hogy télen-nyáron stabil hőmérsékletű, kristálytiszta vízben végzik a haltenyésztés minden mozzanatát – az ikrák keltetésétől, az előnevelésen át a piaci méretű áruhal nevelésig.

Ferencz Róbert, Kismányok

Kézműves hústermékek, hagyományos eljárással készítve.  Sózott, pácolt, füstölt szív és paraszt sonka, kolbász és füstölt csülök is szerepel a kínálatban.

Minden termék ízfokozó, színezék és tartósítószer mentes!

Szabó Hengermalom Kft., Szigetszentmiklós

„Lisztünk hagyományos technológiával készül, kiváló alapanyagból, adalék- és lisztjavítószer-mentesen, 100 év generációs tapasztalatai alapján.”

A SZABÓ LISZT – a háziasszonyok kedvence – kiválóan alkalmas kenyérsütéshez, sütemények, pizzák és tészták készítéséhez.