Beszállítóink

Olyan beszállítókkal dolgozunk, akik azonosulnak a FAZÉKBA! program célkitűzéseivel, értékrendjével. Főleg vagy bio vagy vegyszermentes kisgazdaságokból szerezzük be az alapanyagokat, hogy a legjobb minőségű ételek kerülhessenek a vevőink asztalára.

Továbbra is folyamatosan keressük a minőségi beszállítókat, hogy egyre minőségibb legyen vásárlóink kiszolgálása.

Kajtár baromfifarm

„Saját földjeinken termeljük meg a takarmányt az állataink számára. Nem kapnak tápot és antibiotikumokat vagy gyógyszeres kezelést. Egyszerűen kapirgálnak és teszik a dolgukat. Hajnalban hangoskodnak, néha kergetik egymást, boldogan élnek. És ha eljön az idő, akkor saját baromfi vágóhidunkra kerülnek.”

Vali az Ormánságból

A családi ház kertjében nevelkednek, és majd’ egy hektáron szaladgálnak a csirkék, gyöngytyúkok és más baromfik. A természetes környezet biztosítja a kiegyensúlyozott fejlődésüket, így húsuk ízletes, fogyasztásuk egészséges. Saját vágóhídon, higiénikus környezetben történik a feldolgozás.

Lajkó László

Paradicsomlé, díjnyertes nyers darált parika és 100% kápia paprikából készült őrölt pirospaprika szerepel a kínálatukban. …

Csíz Műhely

„Menedzseri munkámat feladva lettem főállásban sajtkészítő és az első pillanattól az vezérelt, hogy a legjobbat akarom csinálni, kompromisszumok nélkül… A kitartó munka meghozta a szakmai elismerést is, sok éves sajtkészítés után 2017-ben a Magyar Sajtmustra bírálata szerint a legjobb érlelt sajt a Csíz sajtműhelyben készül.”