Videó lejátszása

céges catering

Céges rendezvényt szerveztek? Szeretnéd ha ízletes ételkülönlegességek kerülnének az asztalra?

Válaszd prémium minőségű catering kínálatunkat, melyet úgy állítottuk össze, hogy a közös étkezés mindenki számára kellemes hangulatban teljen.

Nem csak italokkal, de számos ételkülönlegességgel is készülünk a céges rendezvényeinknél. Kínálatunkban megtalálható italok: tea, kávé, házi szörpök, ásványvíz.  Az asztalról nem hiányozhat a házi sajtos pogácsa, házi fonott kalács, házi szilva és baracklekvár sem.  Füstölt termékekkel is készülünk: bivaly kolbász, snack kolbász, sertés szalámi, szívsonka kerül az asztalra.

A házi fűszeres gomolya sajtok mellett kínálunk még parenyica sajtot és zöldfűszeres chilis parenyica rudat, érlelt sajtokat és tojáskrémet (házi tojásból). Végül, de nem utolsó sorban igazi ínyencségeket is kóstoltatunk, mint a hagyma chutney és a céklás almás diós saláta tál, friss paprikával, szőlővel, dióval, tökmaggal tálalva.

A céges rendezvények alatt mindenki örömmel fogyaszthatja a kiváló minőségű, hazai partnereinktől összeválogatott prémium termékeinket! Fordulj hozzánk bizalommal!

céges catering