Hogyan született meg a program ötlete?

Gyulayné Bori elfoglalt vállalkozóként is igyekezett mindig minőségi étkezést biztosítani a családjának, ami 3 fiúgyermek esetében nem bizonyult könnyű feladatnak. Lehetőség szerint a vidéki rokonság háztáji gazdaságaiból származó alapanyagokból főzött, de nagyon nehéz volt összeegyeztetni az otthoni teendőket és az üzleti feladatokat. Időnként az unokanővére segített előkészíteni a főznivalót pár napra előre, ami nagy könnyebbséget jelentett az adott időszakban. Ez lett az ötlet alapja; Elfoglalt, de igényes családanyáknak segítsünk azzal, hogy levesszük a vállukról a bevásárlás, előkészítés terheit, de jó minőségű alapanyagokból készíthessék el az ételeket, és a lehető legkevesebb időt kelljen a konyhában tölteniük; a főzésnek csak az örömteli részével kelljen foglalkozniuk.

Gyulayné-Bori

Amiből kiindultunk

  • „Az vagy, amit megeszel.” Az egészség és jó közérzet alapja a megfelelő táplálkozás.
  • Csak jó alapanyagokból lehet minőségi ételt készíteni, és ami egészséges, az is lehet finom!
  • A saját magunk által készített étel esetében van a legnagyobb esély arra, hogy az tényleg megfelelő alapanyagokból készült, és megfelel a család ízlésének. Ez azonban nagyon időigényes dolog!
  • Arra törekszünk, hogy a kistermelőktől a lehető legrövidebb úton juttassuk el az alapanyagokat a vásárlóinkhoz; ennek szellemében un. „Rövid ellátási Láncot; REL csoportot szerveztünk. Ehhez állami támogatást is igénybe vettünk.

 

Csapatunk

Gyulayné Turcsányi Borbála

 A FAZÉKBA! program ötletgazdája. 35 éve indította az első vállalkozását. Elfoglalt üzletasszonyként és családaanyaként kereste a megoldást, hogyan lehet minőségi étkezést biztosítani a családnak? Megtalálta!

 

Gyulay
Tibor

 30 éves  tréneri, tanácsadói tapasztalatát (POZITEAM, KM EXPERT) igyekszik beépíteni a programba, hogy hatékonyan, eredményesen működhessünk.

 

Gyulay
Levente

Sportszervező szakon végzett, évek óta dolgozik a családi vállalkozásainkban, a Hóka Lovas SE elnöke. A FAZÉKBA! csapatában a marketing, logisztika és gyártás tartozik hozzá.

 

Móriczné Zvornik Csilla

HR tanácsadó, coach, dietetikus. Pályája kezdetén élelmezésvezetőként, nagykonyhák működtetőjeként szerzett tapasztalatot.

 

Tordasi Agrárlogisztikai Központ (TALK)

A Tordasi Önkormányzat által elnyert pályázatból épült meg a kisüzemünk.
Minden feltétel adott a higiénikus, hatékony munkavégzéshez.
HACCP előírások szerint szervezzük a TALK működését.