Online csapatépítő főzőshow

 

Kollégáid lojalitásán, csapatmunkában való teljesítményén sokat lendíthet egy izgalmas csapatépítés. Lepd meg kollégáidat egy közös élményfőzéssel, ahonnan nem hiányozhat a prémium alapanyagokból összeállított menüsor, esetleg egy ajándékcsomag, a csapatépítés részeként.

A főzőshow az online térben valósul meg (az ügyfél választása szerint Zoom vagy MS Teams platformon). A kiszállított konyhakész, kistermelői alapanyagokból mindenki a saját otthonában készíti el az előre kiválasztott menüt, profi séf irányításával, folyamatos kommunikáció mellett.

A főzőshow 2 fogásos menü esetén kb. 1,5-2 órát vesz igénybe, amihez pluszban társulhat a “közös” étkezés, vagy akár egy prémium ajándékcsomag.

A napot és a kezdési időpontot a Megbízó határozza meg, amit legalább 10 nappal az esemény előtt le kell fixálni. Célszerű a kora délutáni órákban kezdeni, hogy a program ne nyúljon az éjszakába.

8 és 25 fő között ajánljuk az online csapatépítő főzőshowt. Nagyobb létszámnál megoldás lehet a több séfes főzés.

A program megkezdéséig minden részvevőnek kiszállítjuk a megrendelt alapanyag csomagot. Budapest egész területén, Pest megyében, illetve Tordas 30 km-es körzetében szállítunk házhoz. A vidéki munkatársak számára egy közösen egyeztetett átadó pontra visszük el az alapanyagokat (pl. a cég irodaházába).

A csomagok tartalmazzák az összes szükséges összetevőt, feldolgozva, számozott csomagolásban, egy képes főzési útmutatóval együtt.

A megállapodott időpontban elindul a főzőshow: profi séfünk instrukciói alapján, mindenki a saját konyhájában együtt főz a konyhafőnökkel, aki közben hasznos instrukciókkal látja el a csapat tagjait. Még a tálaláshoz is ad tanácsokat, hogy aztán a csapat „közösen” elfogyaszthassa munkája eredményét.

ÉRDEKEL

Árkalkuláció

A csapatépítő show fix díja:
150 000 Ft/program + 27% Áfa
(Több csoport esetén séfenként + 110 000 Ft + Áfa)

A megrendelt alapanyagok ára

(lásd a menü táblázatot)

 

Házhoz szállítás:
Budapest:  1.900 Ft/cím
Pest megye:  3.500 Ft/cím
Más település: előzetes kalkuláció alapján

 

Választható menüsorok

1

 • Aszalt szilvával töltött sertés szűz párolt zöldséggel
 • Vegetáriánus: Házi grillsajt párolt zöldségekkel
 • Desszert a választott főétel mellé: Fűszeres répatorta lágy sajtkrémmel rétegezve
 • Ára: 6500 Ft / 2 adag

2

 • Bőrén sült lazacfilé kuszkusz-szal, sült paradicsommal és mentás joghurttal,
 • Vegetáriánus: Fűszeres túróval töltött gombafejek kuszkusz-al,
 • Desszert a választott főétel mellé: Tonkababos grízpuding
 • Ára: 7500 Ft / 2 adag
 • Vegetáriánus menü ára: 5000 Ft / 2 adag

3

 • Aszalt paradicsommal és kecskesajttal töltött csirkemell mangalicasonkával és bulgurral,
 • Vegetáriánus: Ricottás-spenótos canelloni,
 • Desszert a választott főétel mellé: Csokis pöffeteg
 • Ára: 7500 Ft / 2 adag
 • Vegetáriánus menü ára: 5000 Ft / 2 adag

4

 • Zöldfűszerekkel sült pisztráng töltött burgonyával,
 • Desszert: Almás zabmorzsa fűszeres sajtkrémmel,
 • Ára: 7800 Ft / 2 adag

A kínálatunkból egyedi menüsorok is összeállíthatók.

ÉRDEKEL

Beigli sütés

A hazánkban oly népszerű desszertet Séfünk segítségével készíthetik el a program részvevői. A “feltúrbózott” receptekhez az összes hozzávalót kiszállítjuk, és Séfünk minden segítséget megad az online esemény keretében, hogy igazán jól sikerüljön ez az ízletes finomság.

 • 2 rúd beigli készül el a program keretében.
 • Minőségi, egészéges hozzávalók; liszt a Szabó Malomból, tej, tejföl a Csengőtej Manufaktúrától, dió és mák tolna megyei kistermelőktől…
 • A leírt főzési útmutató instrukciói mellett rengeteg praktikus tanácsot, tippet kapnak a részvevők.

Séfjeink

Vida Csongor Miklós

Csongor igazi kísérletező, akihez ugyanúgy közel áll a fúziós konyha, mint az autentikus főzési stílus, és bátran készít japán shusi, valamint ázsiai hagyományos és modern ételeket.

Szereti a szakmáját, éppen ezért kezdett bele a Party Chef konyhájában. Szeret szabadon alkotni, és fontosnak tartja az itthoni, ős – és kistermelők minőségi alapanyagait használni. Édesanyja mondása mindig a fülében cseng: „Valamit vagy jól csinálj, vagy sehogy!”

Majoros Zsolt

Igazi Rock & Roll chef. Bohém és kreatív. Bátran nyúl az alapanyagokhoz és meglepő ízvilágokat alkot egyetlen kézmozdulattal. Nem alkuszik meg, és igyekszik a legjobb alapanyagokat felkutatni ételeihez.

Az élet és a bor szeretetéből merít ihletet, hogy a hétköznapok ebédasztalánál is megjárjuk a gasztronómiai költészet mély bugyrait.

Németh Ádám

Ádám szenvedélye a főzés és az emberi kapcsolatok. Gasztronómiai előadóként több száz élő főzést vezényelt már le kisebb vagy nagyobb közönség szórakoztatására.

Az országjáró főző-turnétól kezdve, gasztronómiai oktatáson, csapatépítéseken, színpadi főzőshow-kon át egészen az online csapatépítő főző programokig. Az elmúlt 5 évben több mint 5000 ember tapasztalhatta meg általa a főzőbemutatók élményét és kóstolhatta meg főztjét.

Trénerként a csapatépítők bensőséges világát ötvözi a kulináris különlegességek készítésével és kóstolásának örömével.

Online csapatépítő főzőshow