Videó lejátszása

Online csapatépítő főzőshow

Kollégáid lojalitásán, csapatmunkában való teljesítményén sokat lendíthet egy izgalmas csapatépítés. Lepd meg kollégáidat egy közös élményfőzéssel, ahonnan nem hiányozhat a prémium alapanyagokból összeállított menüsor, esetleg egy ajándékcsomag, a csapatépítés részeként.

A főzőshow az online térben valósul meg (az ügyfél választása szerint Zoom vagy MS Teams platformon). A kiszállított konyhakész, kistermelői alapanyagokból mindenki a saját otthonában készíti el az előre kiválasztott menüt, profi séf irányításával, folyamatos kommunikáció mellett.

A főzőshow 2 fogásos menü esetén kb. 1,5-2 órát vesz igénybe, amihez pluszban társulhat a “közös” étkezés, vagy akár egy prémium ajándékcsomag.

A napot és a kezdési időpontot a Megbízó határozza meg, amit legalább 10 nappal az esemény előtt le kell fixálni. Célszerű a kora délutáni órákban kezdeni, hogy a program ne nyúljon az éjszakába.

8 és 25 fő között ajánljuk az online csapatépítő főzőshowt. Nagyobb létszámnál megoldás lehet a több séfes főzés.

A program megkezdéséig minden részvevőnek kiszállítjuk a megrendelt alapanyag csomagot. Budapest egész területén, Pest megyében, illetve Tordas 30 km-es körzetében szállítunk házhoz. A vidéki munkatársak számára egy közösen egyeztetett átadó pontra visszük el az alapanyagokat (pl. a cég irodaházába).

A csomagok tartalmazzák az összes szükséges összetevőt, feldolgozva, számozott csomagolásban, egy képes főzési útmutatóval együtt.

A megállapodott időpontban elindul a főzőshow: profi séfünk instrukciói alapján, mindenki a saját konyhájában együtt főz a konyhafőnökkel, aki közben hasznos instrukciókkal látja el a csapat tagjait. Még a tálaláshoz is ad tanácsokat, hogy aztán a csapat „közösen” elfogyaszthassa munkája eredményét.

Árkalkuláció

A csapatépítő show fix díja:
150 000 Ft/program + 27% Áfa
(Több csoport esetén séfenként + 110 000 Ft + Áfa)

A megrendelt alapanyagok ára

(lásd a menü táblázatot)

 

Házhoz szállítás:
Budapest:  1.900 Ft/cím
Pest megye:  3.500 Ft/cím
Más település: előzetes kalkuláció alapján

 

Választható menüsorok

1

 • Aszalt szilvával töltött sertés szűz párolt zöldséggel
 • Vegetáriánus: Házi grillsajt párolt zöldségekkel
 • Desszert a választott főétel mellé: Fűszeres répatorta lágy sajtkrémmel rétegezve
 • Ára: 6500 Ft / 2 adag

2

 • Bőrén sült lazacfilé kuszkusz-szal, sült paradicsommal és mentás joghurttal,
 • Vegetáriánus: Fűszeres túróval töltött gombafejek kuszkusz-al,
 • Desszert a választott főétel mellé: Tonkababos grízpuding
 • Ára: 7500 Ft / 2 adag
 • Vegetáriánus menü ára: 5000 Ft / 2 adag

3

 • Aszalt paradicsommal és kecskesajttal töltött csirkemell mangalicasonkával és bulgurral,
 • Vegetáriánus: Ricottás-spenótos canelloni,
 • Desszert a választott főétel mellé: Csokis pöffeteg
 • Ára: 7500 Ft / 2 adag
 • Vegetáriánus menü ára: 5000 Ft / 2 adag

4

 • Zöldfűszerekkel sült pisztráng töltött burgonyával,
 • Desszert: Almás zabmorzsa fűszeres sajtkrémmel,
 • Ára: 7800 Ft / 2 adag

A kínálatunkból egyedi menüsorok is összeállíthatók.

Beigli sütés

A hazánkban oly népszerű desszertet Séfünk segítségével készíthetik el a program részvevői. A “feltúrbózott” receptekhez az összes hozzávalót kiszállítjuk, és Séfünk minden segítséget megad az online esemény keretében, hogy igazán jól sikerüljön ez az ízletes finomság.

Séfjeink

Vida Csongor Miklós

Csongor igazi kísérletező, akihez ugyanúgy közel áll a fúziós konyha, mint az autentikus főzési stílus, és bátran készít japán shusi, valamint ázsiai hagyományos és modern ételeket.

Szereti a szakmáját, éppen ezért kezdett bele a Party Chef konyhájában. Szeret szabadon alkotni, és fontosnak tartja az itthoni, ős – és kistermelők minőségi alapanyagait használni. Édesanyja mondása mindig a fülében cseng: „Valamit vagy jól csinálj, vagy sehogy!”

Majoros Zsolt

Igazi Rock & Roll chef. Bohém és kreatív. Bátran nyúl az alapanyagokhoz és meglepő ízvilágokat alkot egyetlen kézmozdulattal. Nem alkuszik meg, és igyekszik a legjobb alapanyagokat felkutatni ételeihez.

Az élet és a bor szeretetéből merít ihletet, hogy a hétköznapok ebédasztalánál is megjárjuk a gasztronómiai költészet mély bugyrait.

Németh Ádám

Ádám szenvedélye a főzés és az emberi kapcsolatok. Gasztronómiai előadóként több száz élő főzést vezényelt már le kisebb vagy nagyobb közönség szórakoztatására.

Az országjáró főző-turnétól kezdve, gasztronómiai oktatáson, csapatépítéseken, színpadi főzőshow-kon át egészen az online csapatépítő főző programokig. Az elmúlt 5 évben több mint 5000 ember tapasztalhatta meg általa a főzőbemutatók élményét és kóstolhatta meg főztjét.

Trénerként a csapatépítők bensőséges világát ötvözi a kulináris különlegességek készítésével és kóstolásának örömével.

Online csapatépítő főzőshow