Az innovatív FAZÉKBA! szolgáltatásra (fazekba.hu) alapozva és a KM EXPERT (kmexpert.hu) évtizedes csapatépítő tapasztalatát felhasználva dolgoztuk ki gasztro fókuszú outdoor csapatépítő programcsomagunkat.
Olyan elemek garantálják a maradandó élményt, mint
Közös főzés, sütögetés a szabadban
Fizikai aktivitás a jó levegőn
Érdekes csapatépítő játékok
Legyen szó kislétszámú cégekről vagy 100 fő feletti csapatokról, minden lehetőségre felkészültünk és a megrendelővel való egyeztetés után végleges forgatókönyvben pontosítjuk a tervezett szolgáltatásokat.
Program variációk
Az ételcsomagok és a csapatépítő gyakorlatok kombinálásával nagyon sokféle program állítható össze a csapat céljainak és igényeinek megfelelően. Legyen szó akár egy jó hangulatú közös főzésről vagy egész napos aktív programokról, a választható skála igen sokszínű.
A program variációk részleteiért kattintson a lenti listából valamelyikre
Lehetőség van arra, hogy a tervezett szabadtéri főzős programokhoz csak az alapanyagokat és a szükséges eszközöket vegyék igénybe az érdeklődők. Vállaljuk a megrendelt ételcsomagok és eszközök kiszállítását, de mód van a telephelyünkön (2463 Tordas Szabadság utca hrsz. 613.) történő átvételre is.
Az ebben a szakaszban ismertetett szolgáltatás a többi program szerves részét képezi.
Az alapanyagokról
Főleg fenntartható kisgazdaságok alapanyagait dolgozzuk fel.
A hozzávalókat főzésre készen (tisztítva, darabolva) szállítjuk..
– A csomagok minden szükséges összetevőt tartalmaznak, recept szerint kimérve, főzési fázisok szerint csomagolva.
Az ételek elkészítéséhez képes főzési útmutatót bocsátunk a csapatok rendelkezésére.
Eszközök
Főzési eszközök
(a választott ételcsomagok szerint): bogrács, fakanál, gázzsámoly, bogrács állvány, gázpalack, grill állvány, villany rezsó…
Tálalási eszközök
(létszámnak megfelelően): papír tányér, evőeszköz, szalvéta, papír/műanyag pohár
Kerti bútorok
(szükség esetén); asztalok, sörpadok
Sátor
(eső esetére)
Hangosítás
Hűtőszekrény
Ételkínálat
- 6 féle bográcsos ételből lehet választani jelenleg
- Bivalygulyás
- Calvados sertésszűz
- Katalán csirkeragu
- Pásztortarhonya mangalica kolbásszal, burgonyával
- Csicseriborsós lecsó
- Fehérboros gombapörkölt
- Grillezhető alapanyagok
- Házi grill sajtok
- Grill kolbászok
- Csirke comb, mell
- Zöldségbatyu camembert sajttal
- Sertés vagy mangalica tarja
- Grill zöldségek
- Italok
- Házi szörpök, gyümölcslevek (préselt, tartósítószer mentes)
- kávé, tea,
- Igény esetén, alkoholos italok; házi pálinka, kézműves sör, bor
- Idény saláta és Desszertek
- Klasszikus palacsinta (házi lekváros, házi túrós, diós), a Szabó malom lisztjéből
- Palacsinta torta
A program központjába a sütés-főzés kerül, de más csapatépítő aktivitásokkal, játékokkal kiegészítve még tovább fokozható az élmény. A forgatókönyvet a csapat igényei és a helyszín adottságai alapján állítjuk össze.
A menüt a csapat választja ki (a 1. pontban ismertetett választékból)
Igény esetén, profi séfet is tudunk biztosítani, aki tanácsokkal, trükkökkel segíti a csoportok munkáját.
Választható csapatépítő elemek
Főzőverseny
(főzés, korteskedés, szavazás, díjazás)
Humán bingó
Gasztro kvíz
Kreatív csoportfotó
Csoport montázs
Bizalom gyakorlatok
Helyszínek
Az általunk ajánlott bevált külsős helyszíneken
a megrendelő által választott (alkalmas) terepen
Létszám
Rugalmasan tudjuk kezelni a csoport létszámot; minimum 8 főnél kezd működni a csoportdinamika, és akár 100+ fős csoportokat is tudunk egyidőben kezelni.
Egész napos aktív kikapcsolódást, fergeteges élményt kínál komplex csapatépítő programunk. A gasztronómiai vonal (sütés-főzés, főző verseny) mellett csoportos feladatmegoldó gyakorlatok (outdoor csapatépítő játékok) és tájékozódó kihívásokkal teli kirándulás segíti a részvevők kapcsolatainak mélyítését, egymás jobb megismerését és a csapat fejlődését.
Az egész nap egy pontgyűjtő verseny keretei között zajlik, ami szervezehető állandó csapatokkal, vagy többféle összetételű teamekkel is.
A program ott alvós változatban is szervezhető. Ebben az esetben „tábortűzzel” is zárulhat.
A program (lehetséges) elemei
- Közös reggeli kistermelői finomságokból (házi sajtok, házi füstölt áruk, chatney-k, szószok, vegán krémek, zöldség, gyümölcs…)
- Ismerkedési játék (humán bingó)
- „Kihívás paletta” – pontgyűjtő csapatverseny
-
➜ A csapatok különböző jellegű és nehézségű (pontértékű) feladatok közül választhatnak.
➜ A gyakorlatok fizikai, szellemi és mentális kihívásokat támasztanak a teamekkel szemben.
➜ A moderátorok pontozzák a teljesítést - Pontgyűjtő túra
-
➜ A csapatoknak különböző tereppontokat kell megtalálniuk egy preparált térkép segítségével.
➜ Minden megtalált tereppont (különböző értékű) pontot jelent a teamnek.
➜ Bizonyos mennyiségű találat esetén az addig szerzett pontok többszöröződnek. – Sütés-főzés (főzőverseny) - Sütés-főzés (főzőverseny)
-
➜ Az előkészített alapanyagokból a főző csapatok elkészítik az ételeket (a 0. pontban bemutatott kínálatból választhatnak)
➜ Bemutatják az elkészült ételeket, és egy kis kortes beszéddel/műsorral megpróbálnak minél több szavazatot gyűjteni. (Kóstolás közben a társaság meg is ebédel.)
➜ Eredményhirdetés, jutalmazás
➜ Közben gasztro kvíz egyéni ajándékokért - Ebéd utáni aktivitások
-
➜ Szabadidős és sport tevékenységek a helyszín adottságai szerint
➜ Közös csapatfotó (kreatív beállításokban)
➜ Montázs készítés (együtt vagy kiscsoportokban) valamilyen céges vonatkozással (idővonal, értékek, egy napunk…) - Esti perfomance – ott alvós program esetén
-
➜ Közös vacsora készítés
➜ Felkészülés az előadásra kiscsoportokban (egy céges story különböző műfajokban)
➜ Előadások (tábortűznél) - Programértékelés
(Az választott helyszín adottságainak kihasználásával további programelemek is beépülhetnek. Pl. Íjászat, kisállat bemutató, borkóstoló…)
Akik már főztek velünk
Fő lépések
Érdeklődő űrlap kitöltése
A tervezett program főbb adatainak, céljának megadása, ami alapján a FAZÉKBA! csapata elkészíti előzetes ajánlatát.
Döntés a helyszínről
A legjobb helyszínek foglaltsága gyorsan változik, és a program tartalmát is befolyásolhatják a kiválasztott helyszín adottságai. Ezért a lehető leggyorsabban érdemes dönteni a helyszínről.
Forgatókönyv véglegesítése
A megbízó céljai és a helyszín adottságai alapján, a csapat létszámához, összetételéhez legjobban illeszkedő forgatókönyvet állítjuk össze. Meghatározzuk az előkészítő feladatokat és a kommunikáció tartalmát. Ezután tudjuk véglegesíteni az árkalkulációt is.
Felkészülés a főzésre
Előzetesen átadjuk a rendelkezésre álló alapanyagok listáját és a képes főzési útmutatókat, hogy a csapatok előzetes készülhessenek a főzésre, akár a receptek "feltúrbózásával" is. Ha a programba előzetes felkészülést igénylő elemek is kerülnek, az azokra való felkészülés is ebben a fázisban történhet.
A program megvalósítása
A megállapodott időpontban, a közösen elfogadott forgatókönyv szerint valósítjuk meg a programot. Az esemény közben fénykép, illetve videó felvételek készülhetnek, amik hozzájárulhatnak a közös élmények megőrzéséhez.
Utógondozás
A programot a részvevők értékelik (egy online platform segítségével vagy nyomtatott űrlapon). Az összesítést megküldjük a Megbízónak. A programról készült fotók (és videók) megosztásával hozzájárulhat, hogy az esemény még sokáig beszédtémát szolgáltasson a részvevők körében.
Javasolt helyszínek
Bérleti díj: 180 000 - 270 000 Ft (időtartamtól függően)
Bérleti díj: 500 000 Ft/nap
Bérleti díj:
Bérleti díj:
Bérleti díj:
Bérleti díj:
Bérleti díj:
Árkalkuláció
Egy program ára az alábbi tételekből áll össze a Megrendelő igényei szerint
Alapcsomag
Tartalmazza az 1. pontban ismertetett tételeket.További szolgáltatásaink
-
Animátor
-
125 000 Ft/25 fő/0,5 napos
-
125 000 Ft/15 fő/1 napos
-
Opcionális elemek
-
Ital: kistermelői szörpök, ásványvíz: 1000 Ft/fő
-
Alkoholos ital: Külön árajánlat szerint, az igények egyeztetése után, például: házi pálinka, kézműves gin, kézműves borok.
-
Kistermelői kóstoló: 1200 Ft/fő
-
➜ Házi füstölt termékek Ferencz Róbert kistermelőtől
➜ Szomor farm termékei: bivaly- és szürkemarha szalámi, kolbász
➜ Kézműves sajtok, Vegán krémek -
Reggeli: 2500 Ft/fő
-
➜ Házi füstölt termékek Ferencz Róbert kistermelőtől
➜ Szomor farm termékei: bivaly- és szürkemarha szalámi, kolbász
➜ Kézműves sajtok, Vegán krémek
➜ Természetes gyűmölcslevek, kávé,tea, kistermelői szörpök, ásványvíz -
Fotós, videós: 80 000 Ft/alkalom
-
Hangosítás: 50 000 Ft/alkalom
-
Sörpad: 3000 Ft/készlet (1 asztal 2 paddal)
-
Egyéb elemek: sátor, bárpult stb.
-
Helyszín költségei