Az innovatív FAZÉKBA! szolgáltatásra (fazekba.hu) alapozva és a KM EXPERT (kmexpert.hu) évtizedes csapatépítő tapasztalatát felhasználva dolgoztuk ki gasztro fókuszú outdoor csapatépítő programcsomagunkat.

Olyan elemek garantálják a maradandó élményt, mint

Közös főzés, sütögetés a szabadban

Fizikai aktivitás a jó levegőn

Érdekes csapatépítő játékok

Legyen szó kislétszámú cégekről vagy 100 fő feletti csapatokról, minden lehetőségre felkészültünk és a megrendelővel való egyeztetés után végleges forgatókönyvben pontosítjuk a tervezett szolgáltatásokat.

Program variációk

Az ételcsomagok és a csapatépítő gyakorlatok kombinálásával nagyon sokféle program állítható össze a csapat céljainak és igényeinek megfelelően. Legyen szó akár egy jó hangulatú közös főzésről vagy egész napos aktív programokról, a választható skála igen sokszínű.

1. Alapanyagok és felszerelés szabadtéri főzéshez
2. Fél napos outdoor gasztro csapatépítő program
3. Egy napos outdoor csapatépítő program gasztro fókusszal

A program variációk részleteiért kattintson a lenti listából valamelyikre

Lehetőség van arra, hogy a tervezett szabadtéri főzős programokhoz csak az alapanyagokat és a szükséges eszközöket vegyék igénybe az érdeklődők. Vállaljuk a megrendelt ételcsomagok és eszközök kiszállítását, de mód van a telephelyünkön (2463 Tordas Szabadság utca hrsz. 613.) történő átvételre is.

Az ebben a szakaszban ismertetett szolgáltatás a többi program szerves részét képezi.

Az alapanyagokról

Főleg fenntartható kisgazdaságok alapanyagait dolgozzuk fel.

A hozzávalókat főzésre készen (tisztítva, darabolva) szállítjuk..

– A csomagok minden szükséges összetevőt tartalmaznak, recept szerint kimérve, főzési fázisok szerint csomagolva.

Az ételek elkészítéséhez képes főzési útmutatót bocsátunk a csapatok rendelkezésére.

Eszközök

Főzési eszközök

(a választott ételcsomagok szerint): bogrács, fakanál, gázzsámoly, bogrács állvány, gázpalack, grill állvány, villany rezsó…

Tálalási eszközök

(létszámnak megfelelően): papír tányér, evőeszköz, szalvéta, papír/műanyag pohár

Kerti bútorok

(szükség esetén); asztalok, sörpadok

Sátor

(eső esetére)

Hangosítás

Hűtőszekrény

Ételkínálat

A program központjába a sütés-főzés kerül, de más csapatépítő aktivitásokkal, játékokkal kiegészítve még tovább fokozható az élmény. A forgatókönyvet a csapat igényei és a helyszín adottságai alapján állítjuk össze.

A menüt a csapat választja ki (a 1. pontban ismertetett választékból)

Igény esetén, profi séfet is tudunk biztosítani, aki tanácsokkal, trükkökkel segíti a csoportok munkáját.

Választható csapatépítő elemek

Főzőverseny

(főzés, korteskedés, szavazás, díjazás)

Humán bingó

Gasztro kvíz

Kreatív csoportfotó

Csoport montázs

Bizalom gyakorlatok

Helyszínek

Az általunk ajánlott bevált külsős helyszíneken

a megrendelő által választott (alkalmas) terepen

Létszám

Rugalmasan tudjuk kezelni a csoport létszámot; minimum 8 főnél kezd működni a csoportdinamika, és akár 100+ fős csoportokat is tudunk egyidőben kezelni.

Egész napos aktív kikapcsolódást, fergeteges élményt kínál komplex csapatépítő programunk. A gasztronómiai vonal (sütés-főzés, főző verseny) mellett csoportos feladatmegoldó gyakorlatok (outdoor csapatépítő játékok) és tájékozódó kihívásokkal teli kirándulás segíti a részvevők kapcsolatainak mélyítését, egymás jobb megismerését és a csapat fejlődését.

Az egész nap egy pontgyűjtő verseny keretei között zajlik, ami szervezehető állandó csapatokkal, vagy többféle összetételű teamekkel is.

A program ott alvós változatban is szervezhető. Ebben az esetben „tábortűzzel” is zárulhat.

A program (lehetséges) elemei

(Az választott helyszín adottságainak kihasználásával további programelemek is beépülhetnek. Pl. Íjászat, kisállat bemutató, borkóstoló…)

Akik már főztek velünk

Fő lépések

Érdeklődő űrlap kitöltése

A tervezett program főbb adatainak, céljának megadása, ami alapján a FAZÉKBA! csapata elkészíti előzetes ajánlatát.

Döntés a helyszínről

A legjobb helyszínek foglaltsága gyorsan változik, és a program tartalmát is befolyásolhatják a kiválasztott helyszín adottságai. Ezért a lehető leggyorsabban érdemes dönteni a helyszínről.

Forgatókönyv véglegesítése

A megbízó céljai és a helyszín adottságai alapján, a csapat létszámához, összetételéhez legjobban illeszkedő forgatókönyvet állítjuk össze. Meghatározzuk az előkészítő feladatokat és a kommunikáció tartalmát. Ezután tudjuk véglegesíteni az árkalkulációt is.

Felkészülés a főzésre

Előzetesen átadjuk a rendelkezésre álló alapanyagok listáját és a képes főzési útmutatókat, hogy a csapatok előzetes készülhessenek a főzésre, akár a receptek "feltúrbózásával" is. Ha a programba előzetes felkészülést igénylő elemek is kerülnek, az azokra való felkészülés is ebben a fázisban történhet.

A program megvalósítása

A megállapodott időpontban, a közösen elfogadott forgatókönyv szerint valósítjuk meg a programot. Az esemény közben fénykép, illetve videó felvételek készülhetnek, amik hozzájárulhatnak a közös élmények megőrzéséhez.

Utógondozás

A programot a részvevők értékelik (egy online platform segítségével vagy nyomtatott űrlapon). Az összesítést megküldjük a Megbízónak. A programról készült fotók (és videók) megosztásával hozzájárulhat, hogy az esemény még sokáig beszédtémát szolgáltasson a részvevők körében.

Javasolt helyszínek

BiPi Villa
A BiPI Villa Budapesten, a Római-parton található 500 négyzetméteres épület, 2000 m2-es saját kerttel. Kiválóan alkalmas "hibrid" programok (szabadtéri és tantermi elemek) lebonyolítására.

Bérleti díj: 180 000 - 270 000 Ft (időtartamtól függően)
Kamaraerdei Ifjúsági Park
Különlegessége a az 1300 m2 alapterületú nagysátor, ami 40 m2-es színpadával, fix lelátóival akár 350 fő befogadására is alkalmas, így különleges program elemek is megvalósíthatók benne, akár rossz idő esetén is. Hatalmas területén több sportpálya is segíti az aktív programok szervezését. Kifejezetten nagy létszámú programokhoz ajánljuk.

Bérleti díj: 500 000 Ft/nap
ELMŰ Sporttelep
Könnyen megközelíthető (Budapest XIII. Viafogó utca), jó parkolási lehetőségekkel. Rendelkezésre áll a programok megtartására alkamas zöld területtel, és megfelelő szociális infrastruktúrával. Fél napos programokhoz ajánljuk.

Bérleti díj:
Cifrapince (Tordas)
A tordasi Cirfapince kellemes, zöld környezetben várja vendégeit. Akár kemencében készült ételekkel is bővülhet a kínálat. 60 fős létszámig biztosít kényelmes körülményeket.

Bérleti díj:
Sztrilich Pál Cserkészpark, Nagykovácsi
A park 10 hektáros területén erdős, mezős, ligetes területek kínálnak kitűnő terepet a programokhoz a Budai-helyek között. Esős idő esetén, az étkezést a Csűrben tudjuk lebonyolítani.

Bérleti díj:
Diósjenői Szabadidőpark
A Börzsöny egyik kedvelt kiránduló helye. Amellett, hogy nagyon jó terepet kínál a játékos outdoor gyakorlatokhoz, különleges növényeivel, háziállataival nagyon kellemes környezetet biztosít a csapatépítő-programokhoz. A parktól indulnak a túraútvonalak. Az étkezéshez fedett rész áll rendelkezésre.

Bérleti díj:
Katalinpusztai kirándulóközpont
Szendehely melletti kedvelt kiránduló hely, tanösvénnyel, túraútvonalakkal. Rossz idő esetén, terembe is be tudunk húzodni, bizonyos aktivitások és az étkezések idejére. Szállásra is van lehetőség, ottalvós programok is szervezhetők.

Bérleti díj:
Előző
Következő

Árkalkuláció

Egy program ára az alábbi tételekből áll össze a Megrendelő igényei szerint

Alapcsomag

Tartalmazza az 1. pontban ismertetett tételeket.
7 000 Ft/fő
 •  

További szolgáltatásaink

 • Animátor
 • 125 000 Ft/25 fő/0,5 napos
 • 125 000 Ft/15 fő/1 napos
 • Opcionális elemek
 • Ital: kistermelői szörpök, ásványvíz: 1000 Ft/fő
 • Alkoholos ital: Külön árajánlat szerint, az igények egyeztetése után, például: házi pálinka, kézműves gin, kézműves borok.
 • Kistermelői kóstoló: 1200 Ft/fő
 • ➜ Házi füstölt termékek Ferencz Róbert kistermelőtől
  ➜ Szomor farm termékei: bivaly- és szürkemarha szalámi, kolbász
  ➜ Kézműves sajtok, Vegán krémek

 • Reggeli: 2500 Ft/fő
 • ➜ Házi füstölt termékek Ferencz Róbert kistermelőtől
  ➜ Szomor farm termékei: bivaly- és szürkemarha szalámi, kolbász
  ➜ Kézműves sajtok, Vegán krémek
  ➜ Természetes gyűmölcslevek, kávé,tea, kistermelői szörpök, ásványvíz

 • Fotós, videós: 80 000 Ft/alkalom
 • Hangosítás: 50 000 Ft/alkalom
 • Sörpad: 3000 Ft/készlet (1 asztal 2 paddal)
 • Egyéb elemek: sátor, bárpult stb.
 • Helyszín költségei
Választható

OUTDOOR GASZTRO CSAPATÉPÍTÉS

Fotógaléra