egyéb, Termelők, újdonságok

Új átadó pont a Budafoki Szomszédok Piacán

November 16-tól új ingyenes átvételi lehetőséget biztosítunk a Budafoki Szomszédok Piacán a Budafoki Gazdakör boltjában!

Bemutatjuk a gazdakör alapítóját

Egy termelői piacon árusítva találkoztunk először a Budafoki Gazdakör alapítójával. Szabó Zoltánnak ugyanaz a szenvedélye, ami nekünk is: a minőségi, adalékanyag-mentes, kistermelői magyar áruk, amelyeket közvetlenül a termelőktől szerez be és ad tovább igényes vevőinek. Zoltán a minőségből nem enged, de halad a korral: két éve webáruházon keresztül is értékesít, most pedig állandó boltot nyitott. Átadjuk neki a szót:

„Újra divat lett piacra járni, méghozzá nem csak szombaton! Úgy láttam, megérett az idő arra, hogy állandó üzletet béreljek a Budafoki Szomszédok Piacán. Csütörtökön és pénteken egész nap, szombaton pedig délelőtt várom a helyben vásárlókat és az online formában rendelő vevőket.

Megfigyeltem, hogy a gyorsan elkészíthető termékekből is nő az igény a minőségi árura! Mert van az a pillanat, amikor tényleg csak egy zacskós levesre jut idő. Ezekre az esetekre instant levest is kínálok, mert létezik már belőle adalékanyag-mentes  változat. Az „időtakarékos, ugyanakkor minőségi” kategóriába pedig mostantól új lehetőség érkezik a FAZÉKBA! jóvoltából.

A FAZÉKBA! vállalkozással egy úton járunk, ami a minőségi, termelői élelmiszerek kizárólagosságát illeti. Szívesen lettem átadópontja a termelői alapanyagokból tisztítva, kimérve, recepttel együtt összekészített pakkoknak. Így a vevők tőlem vehetik át a FAZÉKBA! honlapon előre kiválasztott menü alapanyagait, amelyekből öröm a főzés! Így hamar és minőségi kompromisszumok nélkül készül el az ízletes hétvégi ebéd. És remélem, hogy közben a FAZÉKBA! megrendelői felfedeznek ezt-azt nálam is…”

A Budafoki Gazdakör https://www.budafokigazdakor.hu/ boltját a Budafoki Szomszédok Piacán http://szomszedokpiaca.hu/ találjátok (22-es üzlet), a XXII. kerület Játék utca 2-12. szám alatt.