FAZÉKBA!

Online csapatépítő főzőshow

Érdeklődés

A program bemutatása

A főzőshow az online térben valósul meg (az ügyfél választása szerint; Zoom vagy MS Teams platformon). A kiszállított konyhakész, kistermelői alapanyagokból mindenki a saját otthonában készíti el a menüt, profi séf irányításával, közben folyamatosan kommunikálnak egymással is.

Még a tapasztalatlanabb szakácsok is élvezhető eredményt produkálnak, amit aztán akár „közösen” is elfogyaszthat a társaság.

A program időtartama

A főzőshow 2 fogásos menü esetén kb. 1,5-2 órát vesz igénybe (+ a közös étkezés).
A kezdési időpontot a Megbízó határozza meg. Célszerűen a kora délutáni órákban érdemes kezdeni, hogy ne nyúljon az éjszakába a program.

Időpont

A Megbízó által igényelt időpontban tartjuk a programot, amit legalább 10 nappal előtte le kell fixálnunk.

fozoshow_step1
Menü kiválasztása

A megrendelő az alábbi menüsorból választ, és eldönti, hogy hány adagot finanszíroz a részvevők számára. (Opcionálisan az ajánlott borok közül is lehet választani.)
(Nagyobb létszám esetén, több séffel dolgozunk – javasolt létszám séfenként max. 25 fő. Ebben az esetben több menüsor is választható.)

fozoshow_step2
A részvevők rendelése

A csapat tagjai dönthetnek arról, hogy a normál menüt vagy a húsmentes változatot rendelik.
A rendelést egy internetes alkalmazás segítségével adhatják le a részvevők. (Ebben az alkalmazásban gyűjtjük be a kiszállításhoz szükséges adatokat is.)

fozoshow_step3
Az ételcsomagok házhozszállítása

A program megkezdéséig minden részvevőnek kiszállítjuk a megrendelt alapanyag csomagot. (Egyelőre Budapest egész területén, Pest megyében, illetve Tordas 30 km-es körzetében tudjuk vállalni a házhoz szállítást.) A vidéki munkatársak számára egy közösen egyeztetett átadó pontra szállítjuk az alapanyagokat (pl. a cég irodaházába).

A csomagok tartalmazzák az összes szükséges összetevőt, feldolgozva, számozott csomagolásban, és egy főzési útmutatót (nyomtatott vagy letölthető formában).

 

fozoshow_step4
Közös főzés

A megállapodott időpontban elindul a főzőshow: profi séfünk instrukciói alapján, mindenki a saját konyhájában együtt főz a konyhafőnökkel, aki közben hasznos instrukciókkal látja el a csapat tagjait. Ők folyamatosan kérdezhetnek, kommentelhetnek, sőt egyéb, az alkalomhoz illő kommunikációt is folytathatnak.

A séf a tálaláshoz is ad tanácsokat, hogy aztán a csapat „közösen” elfogyaszthassa a munkája eredményét. Ebben a fázisban már magára hagyjuk a csapatot.

 

Részvevői létszám

8 és 25 fő között jön ki leginkább a program kedvező dinamikája (ennél kisebb létszámnál kérdéses a hangulat alakulása és a fajlagos költségek is jelentősen megnőnek, míg 25-nél több részvevő esetén már elveszhet a személyesség. Nagyobb létszámnál megoldás lehet a fent említett több séfes főzés.)

A menük 2 vagy 4 adagos változatban rendelhetők. A feltüntetett árak a 2 adagos verzióra vonatkoznak.
(A 4 adagos ár fajlagosan valamennyivel kedvezőbb.) A sommelier által javasolt borok rendelése opcionális.

 

1

Szürkemarha burger, vörös cheddarral, mangalica szalonnával, karamellizált hagymával és fűszeres Agria burgonya hasábbal

Vegetáriánus: Grillsajtos burger, lilakáposzta chutney, fokhagymás aioli, rukkola és fűszeres Agria burgonya hasáb

Santiago torta fahéjas almakrémmel

A menühöz ajánlott borok:

Hegedűs-Kőpataki – Merlot 3.850 Ft/palack
Mörk – Merlot 2.790 Ft/palack

 

menu2
8 850 Ft/ 2 adag (Vega: 9 600 Ft/ 2 adag)

 

menu3
5 200 Ft/ 2 adag (Vega: 4 500 Ft/ 2 adag)

 

2

Currys csirke zöldséges jázminrizzsel

Vegetáriánus: Rakott cukkini kölessel és cheddar sajttal

Répatorta

A menühöz ajánlott borok:

Nyári – Cserszegi Fűszeres 2.890 Ft/palack
Gál – Cserszegi Fűszeres 1.990 Ft/palack

 

3

Rozmaringos bőrős malackaraj, almás lilakáposztával, házi gnocchival

Vegetáriánus: Házi pirított gnocchi tejszínes gombával, parmezánnal

Csoki mousse mogyorómorzsával

A menühöz ajánlott borok:

Nyári – Olaszrizling 2.780 Ft/palack
Dubicz – Olaszrizling barrique 4.190 Ft/palack

 

kepatmeretezes_hu_Rozmaringosbrsmalackarajalmslilakposztvalhzignocchival
6 300 Ft / 2 adag (Vega: 6 000 Ft/ 2 adag)

 

kepatmeretezes_hu_Provanceicsirkecombtlalva
6 600 Ft/ 2 adag (Vega: 6 000 Ft/ 2 adag)

 

4

Serpenyőben sült ropogós provance-i csirkecomb francia rakott burgonyával

Vegetáriánus: Serpenyőben sült camembert sajt, francia rakott burgonyával

Túrós szórt pite citromos-mentás joghurtkrémmel

A menühöz ajánlott borok:

Gál – Chardonnay 2.600 Ft/palack
Geszler – Ezerjó 1.950 Ft/palack

 

5

Zöldfűszerekkel sült pisztráng töltött burgonyával

Almás zabmorzsa fűszeres sajtkrémmel

A menühöz ajánlott borok:

Szijjártó – Sauvignon Blanc 2.990 Ft/palack
N3 – Sauvignon Blanc 1.990 Ft/palack

 

kepatmeretezes_hu_Zldfszerespisztrngtltttburgonyval
7 800 Ft/ 2 adag

 

Aszalt paradicsommal és kecskesajttal töltött csirkemell mangalicasonkával és bulgurral
7 700 Ft/ 2 adag (Vega: 5 000 Ft/ 2 adag)

 

6

Aszalt paradicsommal és kecskesajttal töltött csirkemell mangalicasonkával és bulgurral

Vegetáriánus: Ricottás-spenótos canelloni

Csokis pöffeteg

A menühöz ajánlott borok:

Borbély – Furmint 4.100 Ft/palack (2020-as év borásza!)
Szalóczi – Furmint 1.990 Ft/palack

 

Majoros Zsolt

Igazi Rock & Roll chef. Bohém és kreatív. Bátran nyúl az alapanyagokhoz és meglepő ízvilágokat alkot egyetlen kézmozdulattal. Nem alkuszik meg, és igyekszik a legjobb alapanyagokat felkutatni ételeihez.

Az élet és a bor szeretetéből merít ihletet, hogy a hétköznapok ebédasztalánál is megjárjuk a gasztronómiai költészet mély bugyrait.

Németh Ádám

Ádám szenvedélye a főzés és az emberi kapcsolatok. Gasztronómiai előadóként több száz élő főzést vezényelt már le kisebb vagy nagyobb közönség szórakoztatására.

Az országjáró főző-turnétól kezdve, gasztronómiai oktatáson, csapatépítéseken, színpadi főzőshow-kon át egészen az online csapatépítő főző programokig. Az elmúlt 5 évben több mint 5000 ember tapasztalhatta meg általa a főzőbemutatók élményét és kóstolhatta meg főztjét.

Trénerként a csapatépítők bensőséges világát ötvözi a kulináris különlegességek készítésével és kóstolásának örömével.

Egy adott program ára az alábbi tételekből tevődik össze:

A csapatépítő show fix díja:

150 000 Ft/program + 27% Áfa

(Több csoport esetén séfenként + 110 000 Ft + Áfa)

A megrendelt alapanyagok ára

(lásd a menü táblázatot)

 

Házhoz szállítás:

Budapest:  1.900 Ft/cím

Pest megye:  3.500 Ft/cím

Más település: előzetes kalkuláció alapján