FAZÉKBA!
Online csapatépítő főzőshow
Érdeklődés
A program bemutatása
A főzőshow az online térben valósul meg (az ügyfél választása szerint; Zoom vagy MS Teams platformon). A kiszállított konyhakész, kistermelői alapanyagokból mindenki a saját otthonában készíti el a menüt, profi séf irányításával, közben folyamatosan kommunikálnak egymással is.
Még a tapasztalatlanabb szakácsok is élvezhető eredményt produkálnak, amit aztán akár „közösen” is elfogyaszthat a társaság.
A program időtartama
A főzőshow 2 fogásos menü esetén kb. 1,5-2 órát vesz igénybe (+ a közös étkezés).
A kezdési időpontot a Megbízó határozza meg. Célszerűen a kora délutáni órákban érdemes kezdeni, hogy ne nyúljon az éjszakába a program.
Időpont
A Megbízó által igényelt időpontban tartjuk a programot, amit legalább 10 nappal előtte le kell fixálnunk.
Menü kiválasztása
A megrendelő az alábbi menüsorból választ, és eldönti, hogy hány adagot finanszíroz a részvevők számára. (Opcionálisan az ajánlott borok közül is lehet választani.)
(Nagyobb létszám esetén, több séffel dolgozunk – javasolt létszám séfenként max. 25 fő. Ebben az esetben több menüsor is választható.)
A részvevők rendelése
A csapat tagjai dönthetnek arról, hogy a normál menüt vagy a húsmentes változatot rendelik.
A rendelést egy internetes alkalmazás segítségével adhatják le a részvevők. (Ebben az alkalmazásban gyűjtjük be a kiszállításhoz szükséges adatokat is.)
Az ételcsomagok házhozszállítása
A program megkezdéséig minden részvevőnek kiszállítjuk a megrendelt alapanyag csomagot. (Egyelőre Budapest egész területén, Pest megyében, illetve Tordas 30 km-es körzetében tudjuk vállalni a házhoz szállítást.) A vidéki munkatársak számára egy közösen egyeztetett átadó pontra szállítjuk az alapanyagokat (pl. a cég irodaházába).
A csomagok tartalmazzák az összes szükséges összetevőt, feldolgozva, számozott csomagolásban, és egy főzési útmutatót (nyomtatott vagy letölthető formában).
Közös főzés
A megállapodott időpontban elindul a főzőshow: profi séfünk instrukciói alapján, mindenki a saját konyhájában együtt főz a konyhafőnökkel, aki közben hasznos instrukciókkal látja el a csapat tagjait. Ők folyamatosan kérdezhetnek, kommentelhetnek, sőt egyéb, az alkalomhoz illő kommunikációt is folytathatnak.
A séf a tálaláshoz is ad tanácsokat, hogy aztán a csapat „közösen” elfogyaszthassa a munkája eredményét. Ebben a fázisban már magára hagyjuk a csapatot.
Részvevői létszám
8 és 25 fő között jön ki leginkább a program kedvező dinamikája (ennél kisebb létszámnál kérdéses a hangulat alakulása és a fajlagos költségek is jelentősen megnőnek, míg 25-nél több részvevő esetén már elveszhet a személyesség. Nagyobb létszámnál megoldás lehet a fent említett több séfes főzés.)
Majoros Zsolt
Igazi Rock & Roll chef. Bohém és kreatív. Bátran nyúl az alapanyagokhoz és meglepő ízvilágokat alkot egyetlen kézmozdulattal. Nem alkuszik meg, és igyekszik a legjobb alapanyagokat felkutatni ételeihez.
Az élet és a bor szeretetéből merít ihletet, hogy a hétköznapok ebédasztalánál is megjárjuk a gasztronómiai költészet mély bugyrait.
Németh Ádám
Ádám szenvedélye a főzés és az emberi kapcsolatok. Gasztronómiai előadóként több száz élő főzést vezényelt már le kisebb vagy nagyobb közönség szórakoztatására.
Az országjáró főző-turnétól kezdve, gasztronómiai oktatáson, csapatépítéseken, színpadi főzőshow-kon át egészen az online csapatépítő főző programokig. Az elmúlt 5 évben több mint 5000 ember tapasztalhatta meg általa a főzőbemutatók élményét és kóstolhatta meg főztjét.
Trénerként a csapatépítők bensőséges világát ötvözi a kulináris különlegességek készítésével és kóstolásának örömével.
Egy adott program ára az alábbi tételekből tevődik össze:
A csapatépítő show fix díja:
150 000 Ft/program + 27% Áfa
(Több csoport esetén séfenként + 110 000 Ft + Áfa)
A megrendelt alapanyagok ára
(lásd a menü táblázatot)
Házhoz szállítás:
Budapest: 1.900 Ft/cím
Pest megye: 3.500 Ft/cím
Más település: előzetes kalkuláció alapján