Online főzőshow cafeteria szakembereknek és más érdeklődőknek
December 16-án 17 órától (kb. 2,5 óra időtartamban) az online térben látjuk vendégül azokat az érdeklődőket, akik személyesen szeretnének tapasztalatot szerezni egy új típusú szolgáltatásról, ami segíti a családok egészséges táplálkozását, és különösebb befektetés nélkül illeszthető a szervezetek juttatási rendszerébe.
A FAZÉKBA! program egy olyan lehetőséget kínál az elfoglalt, de igényes munkavállalók számára, amivel minőségi étkezést biztosíthatnak családjuknak, és rengeteg időt takaríthatnak meg. A szolgáltatás lényege; kistermelők termékeiből összeállított ételalapanyag csomagokat kapnak a megrendelők, teljesen feldolgozva (tisztítva, darabolva), recept szerint összeállítva, nekik csak a főzés örömteli része marad, a képes útmutató segítségével elkészíteni a profi séfek által összeállított finomságokat. (További információk a www.fazekba.hu oldalon.)
Az online főzőshow keretében…
- Mindenki a saját konyhájában kapcsolódik be a közös főzésbe a Zoom platformon keresztül.
- Profi séfünk instrukciói alapján megfőz egy 2 fogásos vacsorát.
- Minőségi (kistermelői vagy bió) alapanyagokból főzünk, amit teljesen előkészítve (tisztítva, darabolva) szállítunk házhoz.
- Főzés közben jót beszélgetünk főzésről, szakmai vagy más témákról (pl. a FAZÉKBA! program illesztése a szervezeti juttatási rendszerbe 😊)
- A program végén jó ízűen elfogyasztjuk az elkészült gasztronómiai remekműveket.
A program menüje (Szántó István receptjei alapján)
- Rozmaringos bőrös malackaraj almás lilakáposztával, házi pirított gnocchival
- Vegetáriánus: Házi pirított gnocchi tejszínes gombával, parmezánnal
- Csoki mousse mogyorómorzsával
A séfünk bemutatkozása
Vendéglátós pályámat 15 évvel ezelőtt cukrász tanulóként kezdtem a Budapesti Grand Hotel Hungáriában. Az iskolai évek végén országos szakmai tanulóversenyen első helyezést értem el. Eredményemnek köszönhetően egy szakmai ösztöndíj keretében megkezdhettem Franciaországi tanulmányaimat, ahol cukrász és szakács diplomát is szereztem. Az ott töltött évek alatt lehetőségem volt kiváló séfektől tanulni, elsajátítani a francia konyha alapjait. A külföldi éveket követően az itthoni pályámat az Országház konyháján folytam. Ezekben az években tapasztalatot szereztem szinte valamennyi vendéglátási típusban, az önkiszolgáló étkeztetéstől a protokolláris díszvacsorákig. Majd konyhafőnöki pozícióban dolgoztam különböző konyhák élén. 2015-től a Michelin-csillagos Costes Downtown étterem csapatát erősítettem, ahol az utolsó évben az étterem vezetésével is megbíztak. Jelenleg egy portugál-magyar fúziós étteremben dolgozom.
A mai napig hajt a szakmai kíváncsiság, új alapanyagok, technikák megismerése, és örömmel tölt el, ha tapasztalataimat másoknak is átadhatom!
Rendelhető ételcsomagok
- A program során 2 fogásos menüt készítünk el.
- 2 vagy 4 adagos csomagok rendelhetők.
- A fő ételből lehet húsmentes fogást is kérni.
- Opcionálisan (somelier által ajánlott) bor is rendelhető a vacsorához
Részvételi díjak
- 2 adagos ételcsomaggal 8 500 Ft
- 4 adagos ételcsomaggal: 12 000 Ft
Opcionális bor ajánlat:
- Echo Pince – Merlot 2017: 2 550 Ft
- Fekete Borpince – Merlot 2016: 4 990 Ft
Szállítási díj:
- Budapest területén ingyen vállaljuk a kiszállítást
- Vidékre 2000 Ft/szállítási cím díjat számolunk fel
Szervezési lépések
- Jelentkezés a regisztrációs űrlap kitöltésével december 9-én 16:00-ig
- A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk díjbekérővel.
A részvételi díj beérkezése után előleg számlát, a program után végszámlát állítunk ki. - Egyeztetjük a kiszállítás várható időpontját.
- Házhoz szállítjuk az ételalapanyag csomagot; 15-én vagy 16-án délelőtt.
- 16-án 17 órakor a Zoom platformon megkezdődik a közös főzés és beszélgetés (kb. 2-2,5 óra).
Céges főzőshow-k szervezése
A FAZÉKBA! főzőshow (különböző menükkel) céges csapatépítő programként is megszervezhető.
Kérje részletes ajánlatunkat a gyulayne@fazekba.hu címen vagy a +3620 398 5860-as számon.